Curs de GIT pentru incepatori

Radu de la Vlog de IT tocmai ce a lansat un curs de GIT extrem de folositor pentru incepatori. Toate companiile de IT, atat din Romania cat si din afara folosesc GIT pentru a crea o copie de rezerva (backup) a proiectelor. Astfel, daca ai gresit o mica parte din proiect, te poti intoarce inapoi pentru a vedea ce ai stricat.

GIT-ul este folosit pentru orice fel de limbaj de programare, nu doar pentru o anumita categorie sau un anumit limbaj. Avand cunostinte de GIT este un plus la CV-ul de angajare.

Pe langa faptul ca acest curs este extrem de folositor, Radu a organizat un giveaway, ceea ce inseamna ca il va da gratuit unei persoane random.

Vezi mai multe in videoclipul de mai jos:

Daca totusi nu vei castiga acest giveaway sau a expirat deja termenul de inscriere, il poti achizitiona de pe website-ul lui, blogdeit.ro, nu costa mult, dar este foarte benefic. Tot pe pagina lui, inainte de achizitionare, esti informat de continutul cursului (ce contine fiecare video), o descriere mai detaliata si alte informatii.

Personal, am avut ocazia sa vizionez acest curs video inainte si pot spune ca am capatat niste cunostinte valoroase pentru viitor. Iti recomand achizitionarea acestui curs de git, in cazul in care nu castigi giveaway-ul!

Mult succes!

Un comentariu la „Curs de GIT pentru incepatori

  • 23 iunie 2019 la 16:22
    Permalink

    Git nu este folosit pentru a crea backup-uri pt. proiecte ci este un Sistem de Control al Versiunilor unui proiect(VCS pe engleza). Practic tine minte schimbarile pe care le faci unui proiect(remediere erori, chestii noi) si, la nevoie, poti reveni la o versiune anterioara, e mai folositor cand multe persoane lucreaza la acelasi proiect, poti sa vezi cine si ce a facut, sa va impartiti sarcinile ca sa nu va incurcati etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *